Hej
JAg har inte bloggat på ett tag för att vårt internet inte har funkat men nu funkar det igen. Började funka för nån dag sedan men orkade inte blogga då. Edv!n dumpade mig han trodde att han älskade men det gör han inte.. Och nu vill han inte vara kompis med mig längre <//3 Men idag måde jag lite bättre för en kompis som går på min skola började hångla med mig. Och jag gillar han väldigt mycket. Så blev väldigt glad. Sen nu när jag satt vid datorn så skrev en tjej som jag älskat i hela mitt lev och det vet hon.  Vi har varit tillsammans en gång. Och hon säger att hon gillar mig som en jätte bra vän nu. Men nyss så skrev hon att jag var player <//3 Mitt hjärta krossades igen.

Bloggar i mon om jag hinner ska till min pappa så kanske inte hinner. Och blir inget mer inlägg idag för måste plugga. Jag har svenska prov i mon. Och jag har inte övat någonting.


Nu

Hej
Nu e jag hemma från Cisha. Duschade nyss och nu siter jag vi datorn och chattar me lite folk. Har haft en mkt rolig dag med Cisha. Hon gästbloggade ju innan för jag orkade inte blogga. Hon har en mini pc så jag tycker det e ganska svårt att skriva på den. I mon e det skola blä på det. Men har inget att skriva mer.
//Lojzan!!!

Cisha

Hej :D
Det är inte Lojzan som bloggar just nu, det är jaaaaaag! Cisha alltså, hehe...
Okej, jag ska gästblogga här för idag. But only one post. Detta blir det enda inlägget :)

Idag har vi varit på dans i Kalmar. Det gick bra men vi kan inte det sista danssteget...
Efter dansen stack vi till ett köpcenter men Lojzan köpte inget, bara jag. Men vad jag köpte säger jag inte, det får ni läsa själva på min blogg. Mohahahaa ;)
Lägger upp en bild på Lojzans outfit för dagen!

Hon har ett linne med stjärnor (Hon har visat det på bloggen innan) och svarta shorts med röda tights under. Och som grädde på moset, en bandana runt knät. Snacka om att det väckte uppmärksamhet i Kalmar XD

Dans

Hej
Förlåt att jag inte har bloggat så mkt men har inte haft något att blogga om. Men en sak som jag har glömt att skriva om det e att min älskade Edv!n fyllde 12 år i fredags ^^ Så Grattis på honom ♥

Idag ska jag och Cisha på dans,Ebbzz e hos sin mormor så hon ska inte med. Men nu måste jag fixa till mig. Men bloggar lite senare om jag hinner.
//Lojzan!!!

Sjuk

Hej
Jag är sjuk idag igen, har typ jätte ont i magen och e förkylld. Gick nyss upp så siter vid datorn och målar lite. Och så  e jag grymt orolig för min kopis som jag inte hört något ifrån idag. Men nu orkar jag int eblogga mer.


Rum

Hej
Efter som jag har så tråkigt så kommer det lite bilder på hur mitt rum ser ut.

Såhär ser min dörr ut förut var det ett papper där det stog: Knacka innan du går in annars äter jag upp dig. Men tog ner den sen.


Såhär ser det ut när man kommer in i mitt rum brukar vara mkt mkt mer stökigare men mamma städade igår så har inte hunit bli så stökigt.

Andra sidan av min dörr.

Här jag sitter och bloggar. När jag nu hinner och orkar.
Syns visst inte vad jag skrev ditt men det står; Dom här har jag får av Edv!n <3


Min gaderob som mamma städade. Hon städar jämt inne på mitt rum :C Det får hon inte för mig,hittar ju inget efter hon har städat.


Green Day <3333


Min föra klass. Det var när vi var på Barometen i kalmar.

Min säng och mitt fönster. Det störande med att ha sne fönster e när det regnar låte det så jävla mkt...

Nu har jag inga fler bilder och har inget mer att blogga om.


Sjuk

Hej
Fan vad det e tråkigt att sita hemma ensam och sjuk.Här e lite bilder som jag tog för jag hade så tråkigt.

Så här ser mitt ärr ut på min mage. För er som inte vet vad jag gjort så har jag haft en tumör som jag var tvungen att opirerat bort.

Har inte fixat till mig något idag eftersom jag e sjuk.

Mina stjänor jag brukar ha under ögonen.


Jag och mina ego bilder -_-'


Älskar den här Sex Pistols tröjan mest av alla jag har.EGO!!!!


-_-''

Hej
Har inte hunnit blogga något pga alla våra läxor. Siter hemma och e sjuk så det här inlägget blir nog inte så jäätte kort. I Söndags var jag och Ebbzz på dans i Kalmar. Efter det så mötte vi vår gamla klass kompis. Vi gick runt på stan och shoppade lite. Efter det så såg vi på bio. Apornas planet kan inte riktigt säga om den var bra eller dålig. Jag gillar typ bara skräkfillmer.

Det här var det jag köpte:

Hade ju såna här redan men köpte några fler röda.
^^Y

Linnet och shortsen e från New Yorker och strupbyxorna från bik bok.

Sen så köpte jag en rosa bh. Som ni kanske ser lite.
Man ser mitt Spider-man täcke ^^

Sen så köpte jag en prisent till min kompis som fyllde år i Måndags. Fast hon var me när jag köpte det. Jag handlede för ca 500 kr.Hatar

Hej
Fan vad jag hatar en som bor här i mönsterås. Vi käner inte enns varandra men han obbar mig ändå. Bara för att jag inte e fjortis. Hatar folk som gör så. Här är tre låtar som e rätt nice.

Hatar mobbare,nästa gång jag ser dig kommer jag fan hoppa på dig. Jag hatar dig. Vad fan vill du mig ejntilgen.
//Lojzan!!!

Dikter

Hej
Här e några dikter som jag tycker e jätte bra:

Kärlek
Det e någonting jag hatar. Det kan vara vackert för en sekund. Men jag vet att till slut gör det bara fruktansvärt ont. Ändå är det någonting man hela tiden söker efter när man är utan det. Som en drog. Med den värsta abstinens.

Somtimes I just want to disappear and see if anyone would miss me.

You're my dream please come true...

Sometimes al you can do is laugh to keep yourself from crying.

Voodoo dolls hav feelings too.

I wish I was a kid again,because skinned knees are easier to fix than broken hearts.

Vill inte läga upp nån som jaghar skrivit. Så aa...  Men här är några jag tycker väldigt mkt om. Men nu ska jag äta bloggar senare.
//Lojzan!!!

Sjuk

♥Hej
E sjuk idag igen. Men ska og vara med Edvin senare idag. Sitter och lyssnar på musik och tråkar för tillfälet.
Skulle jag passa i sidcut?

Jag och Ebbzz pratar i telefon:
Visst ser jag normal ut när jag pratar i teleon.
Skulle jag passa i kort hår?För folk som vill veta vad jag använder för håtprudukter:

Gote2b hårspray äger ♥
Något hårspray som inte e lika bra som got2b


Got2b puder så man ska få bra volymm på håret. Älskar got2b ^^ Märks inte men det gör jag :P


Och mitt vax ^^
//Lojzan!!!

Färgat

Hej
Idag har jag varit i skolan :/ Sen så har jag varit med min underbara Edvin. Har varit trött och deppat hela dagen :/ Vet inte riktigt vrf men jajaj. Har inget att blogga om nu så ja. Blir nog inte något mer inlägg idag känner att jag nog inte orkar det. Tyvärr :/ Kom på en sak när jag läste rubriken. När Edvin var här färgade jag hans hår lite.
//Lojzan!!!

RSS 2.0