Kultcon!//Lojzan!!!

Packa

Hej
Sitter och lyssnar på musik och tråkar som vanligt. Ska nog fortsätta med att packa inför helgen.

Jag lekte med en tändare och hår spray efter skolan igår. Men har inget mer att skriva om nu.
//Lojzan!!!

Skejta

Hej
Hinner inte blogga så mkt men bloggar när jag kommit hem från skolan. Idag ska jag skejta till skolan. Jag sticker nog snart men då kommer jag väldigt tidigt till skolan menmen.

//Lojzan!!!

Bilder

Hej
Här kommer lite bilder som e ganska gamla.Cisha och jag <3


När jag var blond och hade svart lugg... Och spelade gitarr.


Nångång när jag hade tråkigt på en rast i skolan.


Ebbzz och jag la oss i snön på morgonen i vintras.


Jag och Cisha ligger och solar på en båt.


Tänk att jag engång i tiden har sett ut såhär.


En av skolavslutnigarna. Ebbzz,jag och Cisha har varit bästisar så länge jag vet och det kommer vi örbli för evigt.
//Lojzan!!!


Blä...

Hej
Ebbzz åkte hem för några timmar sedan. Sen så har jag hämtat Ella på dagis. Sen så gick jag ut med Nikita medan Riley gjorde mat till oss.

Idag e det bara 3dagar tills jag och Ebbzz ska till Kultcon. Vi ska vara i Jönköping i 3 dagar Kultcon e i Jönköping och tre dagar. Efter det åker vi till Gbg och ska sova på ett hotel och gå på stan och lite så. Självklart ska vi inte åka själva utan vi åker med Ebbzz familj.

Just nu sitter jag och gråter för jag lyssnar på en sån jävla bra låt..som tyvärr påminner mig om Edvin. Sen så pakar jag inför resan.  Har gjort slut med min kille för klarar inte av att ha ett nytt förhplande har inte släppt Edvin än. Känns som jag aldrig kommer göra det. Men hoppas jag kommer över det.
//Lojzan!!!

Ebbzz

Hej
Dom två jag skulle vara med idag kunde inte vara men Ebbzz kom hem till mig efter hon hade spelat gitarr som hon har efter skolan. Just nu sitter hon och kollar på min tv och jag sitter och har skit tråkigt vid datorn.
Helt okej i skolan idag alltås bara varit lite pratigt i min klass som det typ jämt e som e sjukt störande.
Har inget att blogga om mer och sa packa inför Kultcon.
//Lojzan!!!


Video

Hej
Här e en till video förlåt att jag pratar så lågt :/

//Lojzan!!!

Sova...

Hej
Det här kommer bli det sista inlägget innan jag går och lägger mig. Ska upp kl 6 i mon så jag hinner ta på mig mina svarta linser till skolan. Och har glömt att skriva att jag blivit ihop med en kille. Här kommer några bild på han.

//Lojzan!!!

FUCK!!!

Hej
Kom på att jag inte la upp nån bild på veckans snygging i går. Så jag gör det nu.

Märet ♥
Hon e en helt underbar kvinna och även Edvins mamma. Och för mig e hon som en underbar bästis och typ som en extra mamma. Hon har hjälpt mig med så mkt och vi har kunnat prata om allt. Hon kanske har fått 5 barn men hon e ändå så vacker.
//Lojzan!!!

Pizza

Hej
Typ lyssnat på musik och varit vid datorn hela jävla dagen. Men jag och Ella har faktiskt gjort pizza. Den blev faktiskt rätt god. Har inte bloggat så mkt etftersom jag bara sitter framför datorn typ 24/7. Men här kommer min första videoblogg.

Lyckades fixa så jag inte e upp och ner ^^ Och nu vet ni hur jag låter... Om det var någon som ville veta det...
//Lojzan!!!

Liv?

Hej
Kom hem nyss vad med Izza och Cisha i affären. Typ har inget riktigt liv så sitter och tråkar framör datorn och hoppas på att allt ska bli bra igen... Även att jag vet att det aldrig mer kommer bli bra igen. Kommer nog fan aldrig att släppa Edvin.

Han var mitt allt och hela min värld. Med han vid min sida så kunde jag klara av allt. Men nu när du inte längre vill finnas hos mig vad ska jag göra då? Klarar mig inte utan att du står vid min sida. Vad ska jag göra nu när du lämnat mig? Du var ju fan hela mitt liv. Du såg mig när ingen annan såg mig när jag stog vid kanten och var redo att falla.
//Lojzan!!!

Skolan

Hej
Nu ska jag fixa till mig inför skolan

Typ kommer inte hinna men puzzpuzz. Här e en bild på Sid och Nancy
//Lojzan!!!

Tråkigt

Hej
Typ sitter här och tråkar har sjukt tråkigt.Mamma ringde till mig när jag satt och tog massa ego bilder för jag hade så tråkigt.
//Lojzan!!!

Hemma

Tja
Nu har jag nyss ätit mat och kom hem nyss.  Det gick ganska bra idag på dansen. Men nu kom det en kompis så ska ut nu.
//Lojzan!!!

Bilder

BILDER!!!
Här kommer dom andra bilderna som vi har taggigt.


Råkade ta bort sminket på ena ögat :O


Mina byxor tihi ^^


Ebbzz ^^y


Ett halsband som jag gjorde igår ^^


Tog den när Ebbzz och jag skulle sova så det var jätte mörkt i mitt ru så när blixten kom när jag tog kort gjorde det så ont i ögonen så jag fick blunda ^^Jag ny vaken snygg eller vad? :P Men ska fixa till mig nu.
//Lojzan!!!

Tihi ^^

Hejhej
Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik Ebbzz ligger i min sänng och e vid sin dator.Här e två bilder från igår. Det kommer att komma upp fler bilder senare idag.
//Lojzan!!!

Social?

Hejhej
Ebbzz och jag e ju så jävla sociala när vi e vi sitter framför varsin dator och lyssnar på musik i hörlurar och chattar med lite folk. Har taggigt lite bilder som kommer upp i mon nån gång. Har ganska tråkigt men ska nog sova snart kanske.
//Lojzan!!!

Linn

Hejhej
Ebbzz och jag sitter och flumar sjukt mkt just nu. Vi camade nyss med en som heter Linn. I mon ska Cisha,Ebbzz och jag på dans i kalmar. Kanske kommer upp lite bilder i mon men ska vara lite mer social med Ebbzz nu. x''D Hon pratade me mig jätte länge men hade musik i lurarna på högsta volym och skrev dethär så hörde inte. Ebbzz e så sjukt gullig.

Viktigt:
Så alla mina blogg läsare vet har jag kommit på att Linn,Ebbzz och jag har världens finaste trekant. Ebbzz e killen Linn och jag e tjejerna. Tihi ^^
//Lojzan!!!

Ebbzz

Hejhej
EbbzzChan kommer att komma hitt när som så kanske bli lite seg uppdatering. Men bara för det kommer det två bilder på min nya peruk. Som jag måste klippa till.Men puzzpuzz på er nu ska jag dricka upp mitt kaffe och vänta på att Ebbzz ska komma ^^
//Lojzan!!!

Nana

Hejhej
Om 6 dagar ska jag och Ebbzz familj till Jönköping. Där Ebbzz mormor bor. Men Ebbzz och Jag ska på conventet som e där som heter Kultcon.  Ebbzz ska sova här i natt så vi kan planera lite om Kultcon.  På kultcon ska jag cosplaya Nana från animen Nana ^^ Jag har köpte en peruk idag som jag ska ha när jag e henne.


Nana e så sjukt snygg och cool. Hon gillar Sex Pistols och det e ju helt underbart ♥
//Lojzan!!!

Kl

Hejhej
Somnade vid kl 4 igår och vaknade kl 9 men jag gick upp nyss. Men nu sitter jag och lyssnar på nice musik och dricker Hustler ♥ Det e fan det livet gåt ut på.Tog dom två bilderna typ 3 eller 2 på idag. Hade så jävla tråkigt ett tag.  Men ska fixa till mig nu.
//Lojzan!!!

Gamla

Hej
Sitter och lyssnar på musik och tråkar.

En väldigt gamal bild på Cisha och mig...

Har ändrat på mig ganska mkt. Kommer försöka lägga upp gamla bilder på mig så ni verkligen ser hur mkt jag ändrat mig genom alla dessa 13 år...
//Lojzan!!!

Flickan med ett krossat hjärta:
Mitt hjärta har krossats så många gånger och så hårt... All smärta och allt hat gör så jävla ont...  Vet inte hur mkt smärta och hat jag klarar mer. Känns som jag bara ska ramla ihop på golvet och dö... Tänk vad frifullt det varit om man var död...

Jag vet såna tankar får man inte tänka men ändå... Jag kan inte låta bli att tänka den tanken...Mina tårar vägrar sluta att rinna ner från mina kinder. Nä nu fan måste jag vakna.. Måste komma till verkligheten. Sluta att tänka tankarna som man inte får tänka. Måste skaka av mig all smärta och hat. Måste börja om från början.
//Lojzan!!!

Bror

Tråk
Det här e ett inlägg till min  älskade bror för jag inte har något att skriva om.

Min älskade bror:
Jag älskar dig så jävla mkt. Vi har alltid funnits för varann. Om någon e dum så täker du min rygg. Aldrig känt nåt hat närheten av dig du är den bästa brosan en tjej kan tänka sig.

Du är en ängel nedsänd för att skydda mig jag säger det för sällan Riley jag älskar dig. Du är en underbar människa jag lovar jag svär.
Älskar dig brosan,du är bäst på jorden jag säger inte ofta dom tre orden.


Du och jag min älskade bror ♥
Min:
Älskar dig bro min,tänk att jag hade sån tur,sån tur att jag fick dig som bro.. Lova mig en sak försvin aldrig från mig. Du e min andra halva. Du e min älskade bror. Tack för du finns... Du e så jävla vacker och underbar.
//Lojzan!!!

Tråk

Hejhej...
Har klippt Izzas hår idag. Det blev aktiskt rätt bra.  Men nu sitter jag och tråkar vid datorn medans Ella sitter och tittar på en film inne på mitt rum. Har så jävla sjukt tråkigt. Ska nog gå ner och ta något att äta typ eller något sånt.

Har svampbob fyrkant på mi tröja idag ^^
//Lojzan!!!

Godmorgon

Godmorgon
Det här nlir ett snabbt inlägg för har väldigt brotom att fixa till mig. I dag så kommer Rileys kille som heter Dann han ska vara här hela helgen. Men måste verkligen slluta skriv a nu PuzzPuzz
//Lojzan!!!

Fixat

Hejhej
Hade så tråkigt så fixade lite med mina naglar. Och här e resultatet.Det blev Rosa,svarta och gula naglar ^^
//Lojzan!!!

Fjäril..

Hej
Har passat min lillasyster en stund ikväll. Och sen typ bara tråkat.. Idag i skolan målade Ebbzz en fjäril på mig.
Och den fjärilen måste gå bort av sig själv jag får inte skrubba bort den. Och om jag skulle skära mig innan den försvunit från min arm så kommer den att dö.
Och jag som älskar djur vill ju inte döda en söt fjäril...

Så här ser fjärilen ut.
//Lojzan!!!

Skolan :/

Hej
Haft det rätt okej i skolan idag faktiskt. Sista lektionen så var vi i hamnen med hela klassen det var faktiskt lite roligt. Men jag fick ligga under gungan och snura typ hela tiden. Kanske kommer upp en bild sen för det var några som tog kort. Jag gillar min nys klass för den e rolig,snäll,random,underbara och lite jobbiga ibland ^^
Men saknar min gamla klass grymt mkt...
Men ska ta något att äta.
//Lojzan!!!

Tips

Hej
Var nyss ute med Nikita. Så sitter och tråkar. Så bara för att jag inte har något riktigt liv så ska jag tipsa er om en skit bra serie.

Supernatural <3
Det e varkligen en skit bra film. Den handlar om Sam och Dean som jagar demoner,andar,vampyrer,monster och massa annat sånt. Deras mamma blev dödad av en demon när Dean och Sam var väldigt små. Dean är Sams storebror . Men måste verkligen dra nu.
//Lojzan!!!

Tuppkam<3

Hejhej
Har varit en liten stund med en kompis idag..  Och sitter just nu och tråkar vid datorn.  Men nu till det jag skulle skriva jag vill raka av mitt hår på sidorna så jag får tuppkam. Fan vad jag älskar tuppkam <3 <3 <3


Mitt hår e skit svårt att stå upp som ni ser.
För alla ni som inte visste att jag e vampyr ^^ Akta jag kan bitas :P Tihi ^^
//Lojzan!!!

Mon

Hej
I morgon kommer jag nog inte blogga så mkt för ska vara med två brudar. Så ni vet det. Mår så jävla dåligt så orkar inte blogga mer...


Dansen

Hej
Sitter här och har grymt tråkigt.... Ska nog ixa mig lite inför dansen.. Borde typ äta men vet inte om jag orkar det... Eller nä ska nog sätta upp massa bilder som jag och mina underbara vänner gjort..

//Lojzan!!!

Snygging!!!

Hej ^^
Nu har jag entligen kommit på vem som e veckans snygging ^^
//Lojzan!!!

Godmorgon

Godmorgon
Har inte kunnat sova i natt. Ska nog hoppa in i duschen snart.. Eller så går jag och lägger mig... eller så fastnar jag vid datorn. Idag ska jag börja med Veckans Snygging som kommer koma upp varje Söndag.

Lite musik som jag sitter och lyssnar på ^^
//Lojzan!!!

Dans

Hej
Idag är det dans. Och jag e så smart och är uppe.... Kommer typ somna på dans lektionen. Men kan fan inte sova har typ värsta energikiken...  Har suttit och målat lite.. Har liksom inget att blogga om... Så bloggar nog senare idag ^^
//Lojzan!!!

Diska,Städa

Hej
Det här blir ett kort inlägg. Var med 3 underbara brudar idag.. Vi har bakar kladdkaka okej mäst var det jag men jaja... Diskade,städade där nere nyss och nu städar jag mitt rum. Tror fan att jag håller på att bli sjuk. Ush och blä på att diska och städa...
//Lojzan!!!

Inget liv.....

Hej..
Lill Linnea för inte va med mig för sin mamma.... Vet inte riktigt vrf... Men hon ick inte vara ute mer så hon har gått hem nu. Så siter vid datorn och tråkar. Har typ inget liv... Men ska fixa till mig ännumer nu. Edv!n har gjort så jag e så jävla utseenda fixerad...

Jag med min nya plattång....
Min sminkning idag..


Du har andra delaen av mitt hjärta... Snälla du kan jag få det tillbaka..?
//Lojzan!!!

Lill Linnéa <3

Hejhej ^^
Orkade inte blogga igår. Igår var jag med 3 härliga brudar. Och idag e jag med en av dom idag hon heter Linnea men jag säger lill Linnea. För känner en äldere som också heter Linnea... Intresant eller vad? Menmen ni får veta det ändå... Men nu ska hon och jag ut och gå med min hund Nikita ^^
Puzzpuzz
//Lojzan!!!

Cisha <3

Hej ^^
Idag har jag varit med 4 hel sköna brudar. Kom nyss hem. Idag hade vi kemi prov som gick rätt oki. Men får se när vi får tillbaka dom. Igår var jag med Cisha vi var ute och fotade här e bilderna.
Jag har mina svarta linser på mig.. Dom ser lite random ut på bildena. Men det får ni tåla.

Jag hittade en söt snigel på ett av bladen ^^
Jag och underbara Cisha... Jag gör pice men min hoddy e ivägen..
Det var dom bilderna. Nu ska jag plugga mina engelska glossor men bloggar kanske sen.
//Lojzan!!!

Älska mig...

Hej
Igår måde jag skit dåligt så orkade inte blogga. Igår kväll tittade jag på Älska mig den filmen e skit bra. Idag fölljde Ebbzz med mig hem efter skolan. Och hon ville se den så har sätt den idag igen. Men nu sitter jag själv på mitt rum och lyssnar på musik. Mår rätt dåligt idag också men inte lika dåligt som igår...


Tog dom bilderna igår med min cam... Men måste göra massa läxor nu och plugga inför mitt kemi-prov på torsdag.
//Lojzan!!!

Bada

Hej hej
Det här blir ett kort inlägg måste fixa mig till skolan. Idag i skolan ska vi bada på idrotten.Hoppas ni får en bra skoldag... eller nåt sånt ni kanske är hemma och sjuk eller skolkar ni... Men men nu måste jag verkligen sluta skriva.
PussPuss
//Lojzan!!!


Girl

If You Looked (Inside) A Girl:
You Would See How Much She Really Cries,You Would Find So Many Secrets & Lots Of Lies But What You'll See The Most Is How Harde It Is To Stay Strong When Nothing Is Right And Everything Is Wrong.


Hej
Sitter vid datorn och lyssnar på musik.... 4ever alon <//3
Älskar Blink-182 och älskar denhär låten så jävla mkt <3 Men den får mig att tänka på Edv!n så när jag hör denhär låten så börjar jag gråta <//3
//Lojzan!!!

Dansen

Hej
Kom nyss hem från kalmar. Jag,Cisha och Ebbzz vi går på dans där. Idag gick det inte så bra har inte sovit så mkt i natt. Så var väldigt trött. Mamma köpte en nå plattång till mig för min gick sönder. Men den hon köpte e nog trasig eller så e jag för blond för att veta hur den funkar... I kväll ska jag vara barn vakt. Så jag och min lillasyster ska nog sitta och myssa framför tv. Men måste hjälpa mamma med maten nu.
Kram kram på er ♥
//Lojzan!!!

:/

Hej
Har inte orkat blogga och idag så var jag i kalmar och köpte svarta linser.


Jag har kul med mina pringels...

Hade tråkigt igår så sminkade mig lite konstigt...

Jag gör väling till min lilla syster Ella.... Men...

Men jag brände mig på den :/

+ Jag når nästan inte upp till fyllan där välling pulvret står...

Tråkigt man kan ha då...

Jag står och sminkar mig ^^

Model Bilder!!!Det var alla model bilderna!

Så här så jag ut idag när jag gick på stan...
//Lojzan!!!


Inget liv

Hej
Svårt att blogga när man inte har något liv. Sitter och lyssnar på musik hela dagarna när jag inte e i skola alltså. Idag har jag varit med min kompis Izza och sen så har jag varit barnvakt. Tog lite bilder med camen för jag har så jävla tråkigt.En t-tröja som jag fick av min underbara bror Riley <3 Han e underbar finns ingen som han älskar min bror Riley♥


Om jag trycker på av tryckan så skulle jag aldrig behöva känna smärta och sorg,men om jag inte trycker så kanske jag få känna kärlek igen...

Yes sir!!!


Jag lovar jag ska säga sanningen ingenting annat....


Jag ber till min gud att få slippa leva mer... Har en gud som ingen vet om och ingen kommer få veta...Fick glädje tårar när det var en som skrev på fb till mig. Såhär skrev han: tycker fan det vem som hälst vågar inte klä sig som du !
Ni kanske bara tycker det e småord men om ni var mig så skulle ni förstå. Jag har fått mkt mkt skit av att jag vågar klä mig som jag vill. Men har jag ändrat mig för dom hatar min still... NEJ!! JAg står kvar vid det jag tycker. Även alla slagen och allt hat. Jag e jag det kan ingen ändra på.......


Älskar er mina underbara läsare. Ska försöka blogga mer...
//Lojzan!!!

I want to be pretty.... like you....

Hej
Har varit hos min pappa i helgen. Jag gjorde inte så mkt jag och min äldst bror spelade need for speed och sing star. Sen så tittade vi på nån serie kommer inte ihåg vad den heter. Just nu sitter jag och gråter ör jag lyssnar på en sån jävla sorglig låt. Men efter som jag inte bloggat på ett tag så kommer det en bild. Tyvär på mig men aa..

I want to be pretty.... like you....
//Lojzan!!!

RSS 2.0